Gastro

Rižoto sa šafranom ili žuti rižoto

Giuseppe Daddio, poznati kuhar svjetske klase, ujedno i zaštitno lice trgovačkog centra, danas nam odaje jedan savršen recept.

Salata od puževa

Isprobajmo nešto novo u svojoj kuhinji – salatu od puževa.

Spaghetti sa zelenim umakom

Spremite brzo zdrav i visokoenergetski obrok za nekoliko minuta u bilo koje doba dana.

Integralni spirelli s povrćem

Kada želimo malo pomoći svom metabolizmu, a ipak se ukusno i obilno najesti

Savršene penne sa pestom od bosiljka

Jednostavan tradicionalni talijanski recept za penne kojeg ljubitelji tjestenine obožavaju, savršeno lagani i zdravi obrok svakako su penne s pestom od bosiljka.

Bruskete caprese s rajčicom i rukolom

Donosimo Vam ukusno i zdravo hladno lagano predjelo.

Kako se postaje vrhunski poznavatelj vina – Master of wine?

Kako postati Master of wine i koje uvjete moramo udovoljiti? Sommelierka Jelena Šimić Valentić ima odgovore upravo na ta pitanja.

Rižoto sa sušenim rajčicama osvaja nepca na prvu

Ovaj rižoto sa sušenim rajčicama, i za one koji vole nove okuse pjenušcem, pravo je osvježenje na nepcu, a recept je jednostavan i brz za pripremu ručka ili fine večere.

Čeličite zdravlje uz kukuruzno mlijeko

Jeste li ga ikada probali kukuruzno mlijeko? Ako niste, pravo je vrijeme da ga i isprobate.

Gužvara ili gibanica sa sirom i špinatom

Ovaj recept za gužvaru, ili gibanicu kako je neki zovu, toliko je jednostavan da će vas sigurno osvojiti, a sir i špinat u kombinaciji daju poseban okus ovom domaćem jelu.