Prava ljetna rapsodija okusa nalazi se u ovom izuzetno raskošnom receptu koji čine romb i sabljarka uz škampe i rakove koji će dodatno obogatiti ovo pravo morski jelo.
Osvježenje po vašoj mjeri! Ako ste ljubitelj Radlera, aromatiziranih piva voćnog okusa, onda će vas ovaj recept s jagodama sigurno razveseliti!
Jeste li već probali voćnu salatu s pjenušcem, jer ako niste onda je ljeto pravo vrijeme za ovakve osvježavajuće okuse.
Iverak ili romb ukusna je bijela riba koja je izuzetno slatka i ukusna ako se pripremi prema dobrom receptu.
Kuhani, pečeni, zapečeni, slatki ili slani štrukli zaista su pravi predstavnici kuhinje Zagorja, Podravine i Međimurja.
Isprobajte popularni omlet s potpuno novim sastojcima kao što je tuna, mladi luk i sočna mozzarella.
Ovaj izuzetno, bogat okusima omlet, sjajan je i kao doručak i kao jednostavan ručak ili kao okrepljujuća večera.
Kotlovina s mesom mnogima je omiljeno jelo domaće nam kuhinje, a kada je pravo vrijeme za nju i kako se priprema savršena kotlovina saznajte iz našeg originalnog tradicionalnog recepta.
Uvijek svi rado čekamo ovaj period godine kada nam na trpezu stižu šparoge. Fine, ukusne, zavodljive okusom.
Izuzetno ukusno predjelo ili glavno jelo, ovaj rižoto sa škampima i školjkama jednostavan je za pripremu, a savršeno je jelo za sve ljubitelje morskih okusa.
Otkrivamo vam tradicionalan recept kako Dubrovčani pripremaju jadranske lignje. Vjerujte za prste polizati