Hrvatska kuhinja

Duet romba i sabljarke rapsodija je obogaćena rakovima i škampima

Prava ljetna rapsodija okusa nalazi se u ovom izuzetno raskošnom receptu koji čine romb i sabljarka uz škampe i rakove koji će dodatno obogatiti ovo pravo morski jelo.

Napravite domaći Radler s jagodama

Osvježenje po vašoj mjeri! Ako ste ljubitelj Radlera, aromatiziranih piva voćnog okusa, onda će vas ovaj recept s jagodama sigurno razveseliti!

Pjenušava voćna salata pravo je osvježenje i rapsodija ljetnih okusa

Jeste li već probali voćnu salatu s pjenušcem, jer ako niste onda je ljeto pravo vrijeme za ovakve osvježavajuće okuse.

Romb ili iverak kako god zvali ovu ribu bit će sjajan ručak

Iverak ili romb ukusna je bijela riba koja je izuzetno slatka i ukusna ako se pripremi prema dobrom receptu.

Kuhani štrukli prema tradicionalnom zagorskom receptu

Kuhani, pečeni, zapečeni, slatki ili slani štrukli zaista su pravi predstavnici kuhinje Zagorja, Podravine i Međimurja.

Omlet od tune, mladog luka i mozzarelle

Isprobajte popularni omlet s potpuno novim sastojcima kao što je tuna, mladi luk i sočna mozzarella.
Ovaj izuzetno, bogat okusima omlet, sjajan je i kao doručak i kao jednostavan ručak ili kao okrepljujuća večera.

Kotlovina s tri vrste mesa – sve tajne sjajne kotlovine

Kotlovina s mesom mnogima je omiljeno jelo domaće nam kuhinje, a kada je pravo vrijeme za nju i kako se priprema savršena kotlovina saznajte iz našeg originalnog tradicionalnog recepta.

Pljukanci sa šparogama i pršutom

Uvijek svi rado čekamo ovaj period godine kada nam na trpezu stižu šparoge. Fine, ukusne, zavodljive okusom.

Rižoto od škampi i školjki savršeni spoj okusa na vašem tanjuru

Izuzetno ukusno predjelo ili glavno jelo, ovaj rižoto sa škampima i školjkama jednostavan je za pripremu, a savršeno je jelo za sve ljubitelje morskih okusa.

Jadranske lignje prema originalnom dubrovačkom receptu

Otkrivamo vam tradicionalan recept kako Dubrovčani pripremaju jadranske lignje. Vjerujte za prste polizati :)