Hrvatska kuhinja

Vinski kolutići – sočni keksi iz kuhinje O slanom & slatkom Sandre Rončević

Ne možete odoljeti slasticama, a volite popiti i omiljenu čašu vina? Uvjerite se da postoje i drugi slatki načini uživanja u istom. Zovu se vinski deserti.

Kozji sir i med: kombinacija koja će vas oduševiti

Med i sir čovjek pravi i uživa u njima od davnina.

Doručak uz vinkovačke šparoge i domaća jaja

Često čujemo kako je najzdravije pripremati jela sa sezonskim namirnicama, a upravo je sezona šparoga u punom jeku.

Jabuke u šlafroku – jabuke u tijestu

Ovaj starinski desert jabuke u šlafroku miriše na moje djetinjstvo na Borongaju i na moju baku Anđelu koja mi ga je često radila… Poslije ga je radila mama, danas ja svojim klincima…

Pita od jabuka prema receptu naših baka

Baka koja ima recept za pitu od jabuka u malom prstu pa se ne želite ni približiti kuhinji?

Idealan niskokalorični sok za savršenu probavu

Slaveći prirodu, slavimo i zdravlje pa vam donosimo recept za sok koji sadržava sastojke koji ujedno imaju nisku kalorijsku, ali visoku nutritivnu vrijednost.

Zagorska juha kao stvorena za zimsku okrepu

Chef Josip Čonkaš posljednjih je deset godina zadužen za osmišljavanje i pripremu ukusnih i autohtonih jela zagorskoga kraja, a za ove zimske hladne dane njegov je prijedlog svakako tradicionalna okrepljujuća zagorska juha koja će vas zagrijati na prvu.

Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom

Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom savršeno je i pravo zimsko jelo koje obožavamo jesti u hladnim danima.

Obožavani Tart od sira

Za sve one koji obožavaju sir u svim oblicima bit će savršeno zadovoljstvo okušati se u izradi recepta za ovaj desert.

Savršen recept za roštilj – marinada od tamnog piva

Topli dani i vikendi uvijek pozivaju na pečenje roštilja i uživanje u pripremi hrane na otvorenom.