Hrvatska kuhinja

Steak od jelena s ličkim krumpirom i vrganjima u madeira umaku

Ljubitelji divljači bit će oduševljeni receptom koji im donosi majstor kuhinje chef Ivan Martinović, a to je meso jelena s nadaleko poznatim ličkim krumpirom i vrganjima u sočnom madeira umaku.

Zec u umaku od šumskih malina i vina

Za sve koji vole divljač ovaj recept će biti pravi užitak, a donosimo ga iz srca Like, upravo tamo gdje ga jako dobro spremaju.

Napravite domaći ajvar prema super jednostavnom receptu

Već sama pomisao na domaći ajvar izaziva želju za jelom, a sada kada su tržnice prepune svježeg povrća pravo je vrijeme da se upustite i napravite svoj domaći.

Tart s jagodama i bananama

Proljetni užitak! Isprobajte jednostavan i ukusan tart od lisnatog tijesta, svježih jagoda i banana te laganom kremom od sira!

Pašta u umaku od gljiva i sjemenki

Savršen obrok i savršen zalogaj najbitniji su kada okusimo ono što smo pripremali.

Vrijeme je za dobar roštilj: Slatka i sočna BBQ rebarca bez kostiju

Poželjeli ste ispeći savršeno sočno meso, a niste baš “majstor” od roštilja.

Šparoge s pršutom

Delicija u vašoj kuhinji kojoj nećete odoljeti.

Zeleni smoothie s koprivom

Uberite mlade listove koprive, dodajte još nekoliko jednostavnih namirnica

Otkolonite proljetni umor uz recept: Detox mix

Neka mirisi i okusi proljeća zamirišu i na vašem tanjuru, prepunom povrća, koje će vratiti našem tijelu potrebnu energiju i otkloniti proljetni umor.
Foodblogerica Sandra Rončević donosi nam raskošni recept za proljetni Detox mix.

Liker od naranče: napravite ga sami

Napravite u svom domu 100% prirodni domaći liker od naranče.