Hrvatska kuhinja

Hladna pašta s piletinom i povrćem koja grije dušu

Ovaj recept je savršena kombinacija piletine, rajčice i tjestenine u skladu okusa i mirisa.

Juneći odresci na lovački način s domaćim krpicama

Volite li meso i pravi domaći zalogaj ovo je pravi recept za vas! Raskošni tradicionalni okusi naći će se na vašem tanjuru u tren oka budete li slijedili ovaj jednostavan recept poslije kojeg ćete poželjeti prste polizati:)

Međimurska patka uz najbolji recept za tradicionalno ukusno jelo

Poznato jelo za blagdane je fino spravljena patka, zato je delicija u Međimurju upravo Međimurska patka, jelo koje osvaja srca svakog ljubitelja dobrog okusa.

Zimnica od tune s maslinovim uljem za sve koji vole nešto drugačije

Svoju zimnicu obogatite izuzetnom poslasticom iz mora – tunom.

Stonska torta, torta od makarula ili Makaruli

Bila duga ili kratka, u bilo kojem obliku, suha tjestenina pogodna je za sve kombinacije s mesnim, ribljim i povrtnim umacima, ali i za slatka jela.

Široki rezanci od koprive u umaku od tri vrste sira s vrganjima

Ako volite domaću tjesteninu s finim okusima raznih sireva, vrganjima i osvježavajućom koprivom onda je ovaj recept kao stvoren za vas!

Bakin čušpajz od koprive riznica je zdravih okusa

Zašto ne biste isprobali ovaj pomalo zaboravljen recept za ukusno varivo ili čušpajz od koprive bogato vitaminima A i C?

Krem juha od koprive

Osjetite blagodati koje vam može pružiti krem juha od koprive.

Nježna, kremasta i puna čokoladnih jaja, ova će torta obilježiti Uskrs

Okušajte se i vi u pripremi torte s jagodama po receptu blogerice Nine Mrvice.

Slastica s Pašmana: Torta od skute i aceta od smokve

Unesite dašak ljeta u svoju kuhinju i pripremite tortu koja će oduševiti vaša nepca i ohrabriti vas za eksperimentiranje s desertima.