Hrvatska kuhinja

Zeleni smoothie s koprivom

Uberite mlade listove koprive, dodajte još nekoliko jednostavnih namirnica

Otkolonite proljetni umor uz recept: Detox mix

Neka mirisi i okusi proljeća zamirišu i na vašem tanjuru, prepunom povrća, koje će vratiti našem tijelu potrebnu energiju i otkloniti proljetni umor.
Foodblogerica Sandra Rončević donosi nam raskošni recept za proljetni Detox mix.

Juneći odresci na lovački način s domaćim krpicama

Volite li meso i pravi domaći zalogaj ovo je pravi recept za vas! Raskošni tradicionalni okusi naći će se na vašem tanjuru u tren oka budete li slijedili ovaj jednostavan recept poslije kojeg ćete poželjeti prste polizati:)

Svjetlucava jaja bojana u domaćem vinu

Jedan od najvećih kršćanskih blagdana lagano nam kuca na vrata.

Musaka od krumpira:neodoljiva u svako doba dana

Klasični recept za musaku koju dodavanjem novih sastojaka može pretvoriti u različite varijacije okusa i mirisa.

Biftek uz foie gras: recept chefa Stjepana Bistričkog

Biftek, foie gras uz teranino, krema od celera i chips celer prijedlog je glavnog mesnog jela jedanog od najboljih hrvatskih chefova Stjepana Bistričkog iz zagrebački restorana Apetit.

Creme brulee neodoljiva francuska poslastica

Creme brulee je desert koji ćete pronaći u francuskoj kuhinji kao neizostavnu poslasticu, a svi koji su jednom probali takozvanu “pečenu kremu” s hrskavom karameliziranom koricom željet će je kušati iznova i iznova.

Osvježavajući recepti za niskokalorične koktele

Donosimo vam recepte za ukusne i maštovite koktele kojim ćete moći počastiti bez grižnje savjesti od nakupljanja kilograma.

Tortica od svježeg sira s lješnjacima

Uvertira u zimski ručak počinje torticom od svježeg sira s lješnjacima. Ova čarolija izgleda kao pravo osvježenje na tanjuru. Koloristično i razigrano, ovo je predjelo prava uvertira u glavno jelo na vašem adventskom stolu.

Ukusna juha od kesetna s okruglicama od jetrica

Juha od kestena savršena je s okruglicama od jetre. Lako ju je pripremiti kod kuće, posebnog je okusa u kojem uživamo samo u ovo doba godine.