Jedinstvenost i drugačiji pristup uvijek se brzo prepoznaju, a My Way tart je kolač koji svojim pažljivo biranim sastojcima i inovativnom recepturom oduševljavaju sve sladokusce.
Poznata hrvatska gastro blogerica na svojem je Instagram profilu @bake_me_by_nina podijelila recept za neodoljive srcolike domaće krafne s punjenjem od marelice koje ovog Valentinova svojoj boljoj polovici možete servirati u krevet.
Miris domaće hrane uvijek pobuđuje i pojačava apetit, a hranjivi i ujedno lagani đuveđ/đuveč zasigurno je tradicionalno jelo čiji vam recept donosimo u originalu – onako kako su ga spremale naše bake.
Svoje najmilije najviše ćemo obradovati druženjem uz domaće gastro delicije, a mirisni picek, sočni mlinci i ukusne mahune jedna su od najomiljenijih jela našeg krajaa
Kako su naše bake radile fino varivo od poriluka saznajte kroz jednostavan recept koji vam donosimo u danima kada nam je imunitet na prvom mjestu našeg zdravlja.
Napravite sami domaći sirni super ukusni namaz za koji ćete biti sigurni u sastav, a moći ćete ga servirati i djeci.
Sirni namaz izvrsnog je okusa, a odličan je kao okrepljujući doručak ili osvježavajući, nutritivno vrijedan, međuobrok
Nicoise salata je savršeni saveznik u danima kada nam treba laganija prehrana, više energije i dodatnih vitamina i minerala, a ovaj je originalni francuski recept za Nicoise salatu s tunom jedan od najtraženijih.
Ovaj recept za popečke od tikvica izvrstan je u vrijeme posta ili za sve one koji zapravo samo žele ukusan, nutritivan i lagani vegetarijanski obrok.
U Mini Chef kuhinji blagdanske pripreme krenule su na veliko. Pa kako i ne kada je ovo doba godine u kojem se najviše družimo, posjećujemo i darujemo.
Nakon zimskog ručka prava je poslastica mirisni punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada. Ovaj najomiljeniji blagdanski desert, vrući zimski punč, otkrio nam je slastičar Darko Škoranec, čarobnjak za najfinije deserte restorana Appetit City u Zagrebu.