Gastro

Alexandre Couillon otočni kuhar koji je podigao velike valove

Alexandre Couillon je 1999. godine imao samo dvadeset i dvije godina kada je sa svojom suprugom, Céline, otvorio restoran La Marine

Jaffa cvjetne žele kapljice

Svi volimo ukusno jesti, ponekad je pripremiti malo napornije.

Zapečeni borlotti grah s čilijem

Savršeno fin ručak ili večera s grahom i čilijem i još k tome jednostavan za izradu ovaj recept vas neće ostaviti ravnodušnim kada ga izradite i isprobate.

WOW na Wellconeu

Zagorje kao naša zelena neotkrivena regija krije razne turističke, gastronomske i enološke posebnosti

Predstavljene vinarije s Goriških brda

Vina iz slovenske Toscane – Goriških Brda predstavljena na trećem enološkom Masterclassu na Lošinju.

Losos na grčki s palentom i finim salatama

Ovaj recept, za riblje meso lososa i zdravu palentu ili žgance, kao i većina recepata koje dijelim je jako jednostavan i zdrav.

Kulinarsko putovanje Kranjskom gorom

Kranjska Gora idilično je mjesto podno Alpi koje cijelu godinu nudi sve za savršen opuštajući ili aktivni odmor.

Održan drugi Istria Wine & Walk

Drugi po redu Istria Wine & Walk okupio nevjerojatnih 600 vinskih entuzijasta

Vino za tople dane

„Život je vino“, ističe obitelj Coronica čija bogata istarska zemlja već desetljećima rađa autohtone sorte