Manager i somelijer restauranata i wine bara DiVino Kolumbić Mario sastavio je respektabilnu vinsku kartu
Savršen recept za sočni ručak u kojem su uključeni omiljeni ražnjići od mesa razveseliti će sve ukućane.
Marinitani tempeh i marinirani seitan posluženi uz grill palentu i salatu od rajčice i bosiljka.
Košarica s kremom od kokosa i listićima badema izvrstan su desert za sve slakoljupce koji ne mogu odoliti raskošnom okusu kokosa i badema.
Salata Caprese, omiljeno jelo Talijana, može biti hladno predjelo, glavno jelo ili pak savršen nutricionistički obrok kada u njega ubacimo dimljeni sir tofu.
Triumf vinarije Benvenuti na International Wine Challenge u Londonu.
Tuna marinirana u origanu sa spiraliziranim povrćem sotiranim na maslacu i prženim batatom toliko je sočan obrok da ćete ga poželjeti radi iznova i iznova.
Ovoga ljeta, fantastični Quintessentially vodič za vina, vodi vas kroz najbolja godišta vina za osvježenje i ugodu u vrućim danima
Peter i Anica su na početku devedesetih odlučili nastaviti tradiciju iz 1809. i baviti se vinogradarstvom.
Domaćinstvo Fornazarič krije dugu povijest.