Pod nazivom „ Bogom dana – bogdanjuša!“ nedavno je održano prvo zagrebačko sortno kušanje hvarske bogdanuše, u restoranu Trilogija Fino i vino, pod vodstvom profesorice Marije Vukelić, vinske promotorice.
Na susretu Vinska faca poslije placa vinoljubci imali su mogućnost upoznati vina TILIA estate iz Slovenije.
U svom domu pripremite pravi domaći umak od oraha koji će vas očarati svojom sočnošću, a jelima dati posebno fin okus.
U sklopu studijsko – edukacijskog putovanja članova Udruženja Kvarner Wines, odnosno vinara s Kvarnera koji su posjetili Baranjsko i Palićko vinogorje
I dalje će rasti popularnost pjenušavih i ružičastih vina, veganska će biti sve traženija, butelje bi se uskoro mogle dostavljati dronom.
Isprobajte tradicionalni recept iz dalekog Meksika, mirisnu i okrepljujuću juhu od šampinjona sa začinima fatalno dobrih okusa .
Pupitres boutique vinske kulture, sommelierke Jelene Šimić Valentić, na hrvatsku vinsku scenu donosi slatke zalogajčiće
Dobar izbor vina u podrumu, još od davnina, bio je važniji od ormarića s lijekovima. Iako su ta saznanja o ljekovitosti vina gotovo zaboravljena, pomalo se ponovno otkrivaju.
Dečki i cure iz vinarija Seletković, Košutić, Glavica i Klet Romić – sve mahom vinari nove generacije – pokazali su veliku umješnost u proizvodnji različitih stilova škrleta
Otvoren novi RougeMarin City, restoran s potpuno novim konceptom, dosad neviđenim u Zagrebu i Hrvatskoj!