Dobar izbor vina u podrumu, još od davnina, bio je važniji od ormarića s lijekovima. Iako su ta saznanja o ljekovitosti vina gotovo zaboravljena, pomalo se ponovno otkrivaju.
Dečki i cure iz vinarija Seletković, Košutić, Glavica i Klet Romić – sve mahom vinari nove generacije – pokazali su veliku umješnost u proizvodnji različitih stilova škrleta
Otvoren novi RougeMarin City, restoran s potpuno novim konceptom, dosad neviđenim u Zagrebu i Hrvatskoj!
Jedna od najvažnijih vinogradarskih regija Sjedinjenih Američkih Država uz Californiu, Oregon i Washington je New York.
15. i 16. 10. 2002. godine, 28 vrhunskih vinara (iz Hrvatske: Galić, Sontacchi i Šember) i oko 200 posjetitelja, predstavnika 10 zemalja, okupilo na jedinom masterclass-u i festivalu Pinota Crnog u jugoistočnoj Europi takozvani Modri Les Noirs
Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima.
WOW/Žene i vino, popularne WOW-ice, udruga su koja je vrlo aktivno angažirana na području kulture stola
Prošlu je srijedu održano 5. ovogodišnje ocjenjivanje projekta Vinske zvijezde, pod nazivom Jesen u čaši.
Ana Grgić Tomić, chefice kuhinje hotela Esplanade, donosi izvrstan recept s vrganjima i puževima s kojim ćete iznenaditi svoja nepca.
Svaka je berba ista i svaka je berba različita, i svatko zna što je berba i nitko osim onog koji je brao ne zna točno što berba jest.