Gastro

Vino recept za dugotrajniju mladost

Dobar izbor vina u podrumu, još od davnina, bio je važniji od ormarića s lijekovima. Iako su ta saznanja o ljekovitosti vina gotovo zaboravljena, pomalo se ponovno otkrivaju.

Kutinski škrleti oduševili vinske znalce

Dečki i cure iz vinarija Seletković, Košutić, Glavica i Klet Romić – sve mahom vinari nove generacije – pokazali su veliku umješnost u proizvodnji različitih stilova škrleta

Novi RougeMarin City restoran s potpuno novim konceptom koji oduševljava

Otvoren novi RougeMarin City, restoran s potpuno novim konceptom, dosad neviđenim u Zagrebu i Hrvatskoj!

New York i vino

Jedna od najvažnijih vinogradarskih regija Sjedinjenih Američkih Država uz Californiu, Oregon i Washington je New York.

Vinari pinotu crnom pristupaju sve preciznije i predanije

15. i 16. 10. 2002. godine, 28 vrhunskih vinara (iz Hrvatske: Galić, Sontacchi i Šember) i oko 200 posjetitelja, predstavnika 10 zemalja, okupilo na jedinom masterclass-u i festivalu Pinota Crnog u jugoistočnoj Europi takozvani Modri ​​Les Noirs

Zagrebački Food & Cocktail bar najavljuje novitete u gastro ponudi

Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima.

Održan deseti izbor za WOW vino godine

WOW/Žene i vino, popularne WOW-ice, udruga su koja je vrlo aktivno angažirana na području kulture stola

Vinske zvijezde: JESEN U ČAŠI – šampion nam dolazi iz Jaske!

Prošlu je srijedu održano 5. ovogodišnje ocjenjivanje projekta Vinske zvijezde, pod nazivom Jesen u čaši.

Ragout od puževa i vrganja – recept pripremila chef Ana Grgić Tomić

Ana Grgić Tomić, chefice kuhinje hotela Esplanade, donosi izvrstan recept s vrganjima i puževima s kojim ćete iznenaditi svoja nepca.

Vinarija Senjanović živi s posebnom ljubavlju prema osunčanim vinogradima Visa

Svaka je berba ista i svaka je berba različita, i svatko zna što je berba i nitko osim onog koji je brao ne zna točno što berba jest.