Prošlu je srijedu održano 5. ovogodišnje ocjenjivanje projekta Vinske zvijezde, pod nazivom Jesen u čaši.
Ana Grgić Tomić, chefice kuhinje hotela Esplanade, donosi izvrstan recept s vrganjima i puževima s kojim ćete iznenaditi svoja nepca.
Svaka je berba ista i svaka je berba različita, i svatko zna što je berba i nitko osim onog koji je brao ne zna točno što berba jest.
Kad je u najmanjoj bačvi u velebnim prostorijama Moslavačkog vinogorja Ljudevit Miklaužić kušao vino koje su radnici ostavljali za sebe nije mogao niti slutiti
Berba by Bertoša, autentična, pitka i kvalitetna vina s vrhova Istre, nastala isključivo od ručno branog grožđa, vinska su priča koju morate kušati.
Da je restoran ZOI pravo mjesto za uživanje u sofisticiranim jelima, vinu, druženju i romantici, prepoznala je i struka, dodijelivši mu još jedno priznanje
S dolaskom hladnijih dana i jesenske maglice, sve se više okrećemo crvenim vinima i prepuštamo se njihovim opojnim notama te dubokoj rubin crvenoj boji.
The Signature Dish: 4 of a Kind nesvakidašnja je serija ekskluzivnih fine-dining večera koju, krajem listopada u Rovinju i Balama, pripremaju četiri impresivna imena hrvatske gourmet scene
Ovaj recept je savršena kombinacija piletine, rajčice i tjestenine u skladu okusa i mirisa.
„Žene i vino, što može biti bolje? A još kad su žene pune duha a vina odlična, onda je to Wow!“ – napisala je na Facebooku jedna oduševljena polaznica radionice pod naslovom „WOW i prijatelji uživaju u kvarnerskim vinima“, održane u dvoru Dunje Seiter-Šverko u Puntu.