Gastro

Vinarija Miklaužić sjajna zvjezda u ekološkoj proizvodnji Škrleta

Kad je u najmanjoj bačvi u velebnim prostorijama Moslavačkog vinogorja Ljudevit Miklaužić kušao vino koje su radnici ostavljali za sebe nije mogao niti slutiti

Berba by Bertoša

Berba by Bertoša, autentična, pitka i kvalitetna vina s vrhova Istre, nastala isključivo od ručno branog grožđa, vinska su priča koju morate kušati.

Renomirani restoran dobio je još jedno u nizu priznanja

Da je restoran ZOI pravo mjesto za uživanje u sofisticiranim jelima, vinu, druženju i romantici, prepoznala je i struka, dodijelivši mu još jedno priznanje

Teran Barbarossa profinjeno vino velike snage i punog okusa

S dolaskom hladnijih dana i jesenske maglice, sve se više okrećemo crvenim vinima i prepuštamo se njihovim opojnim notama te dubokoj rubin crvenoj boji.

Gourmet doživljaji s potpisima renomiranih istarskih chefova

The Signature Dish: 4 of a Kind nesvakidašnja je serija ekskluzivnih fine-dining večera koju, krajem listopada u Rovinju i Balama, pripremaju četiri impresivna imena hrvatske gourmet scene

Hladna pašta s piletinom i povrćem koja grije dušu

Ovaj recept je savršena kombinacija piletine, rajčice i tjestenine u skladu okusa i mirisa.

Žene i vino, što može biti bolje?

„Žene i vino, što može biti bolje? A još kad su žene pune duha a vina odlična, onda je to Wow!“ – napisala je na Facebooku jedna oduševljena polaznica radionice pod naslovom „WOW i prijatelji uživaju u kvarnerskim vinima“, održane u dvoru Dunje Seiter-Šverko u Puntu.

Pablo’s restoran je novo mjesto koje odiše južnjačkim prizvukom

Jedno novo putovanje upravo započinje u Zagrebu. Pablo’s restoran je novo mjesto koje odiše južnjačkim prizvukom.

Deset vrhunskih graševina predstavila je u Zagrebu Zlatna slavonija

Elegantne i kompleksne, vrlo pitke, prepoznatljive nježne sortne gorčine, dugog potencijala starenja, traže gutljaj više – nigdje kao u Požeško-slavonskoj županiji graševine nemaju tako širok spektar u stilistici.

Sendvič kojem nećete odoljeti za vaš doručak, užinu i večeru

Ovaj recept, za izvrstan i sočan sendvič, dolazi nam iz Engleske, a obožava ga za svoje goste pripremati chef Adam Smith.