Ovaj nevjerojatno, jednostavan recept za kolač od jagoda zahtjeva samo desetak minuta za pripremu i tridesetak minuta za pečenje.
Neki ju zovu „Naša mala Toskana“ jer je Plešivica, jugoistočni dio Samoborskog gorja, satkana od velikih i malih brda, uskih vinskih cestica, prekrasnih krajolika i, dakako, vinograda
Ovaj vrlo ukusan recept, za desert bez šećera, dolazi nam iz Libije te je lagan za pripravljanje, a samo da znate da se kuglice s kuminom i korijanderom mogu poslužiti i kao glavno jelo ili kao vrlo ukusan prilog.
Pikantno istočnjačko jelo i recept za škampe ovaj nam puta dolazi s predivnog Tajlanda, koji mnogi zovu raj na zemlji.
Jedna od proljetno-ljetnih domaćih atrakcija koju biste samostalno mogli pripremiti u kuhinji vlastitog doma je domaći pekmez od jagoda.
Uz razgledavanje novih vinskih podruma, posjet vinogradima i slavonske delicije, u Feričancima su predstavljena nova vina vinarije Enosophia.
Splitska gastro institucija oduvijek podiže ljestvicu, a noviteti na lokaciji u Dominisovoj ulici osiguravaju uživanje u vrhunskoj spizi svim čulima.
Vinarija Kota ugostila je ljubitelje pjenušavih vina i prijatelje vinare na 3. pjenušavom zagorskom doručku.
Uz ovih nekoliko malih savjeta u svom ćete domu moći napraviti savršen mirisni talijanski cappuccino!
Restoran Matsunoki, smješten u nagrađivanom lošinjskom hotelu Bellevue, dobio je novog vrhunskog chefa – Orhana Cakiroglua.