Gastro

Kolač od jagoda gotov za 10 minuta

Ovaj nevjerojatno, jednostavan recept za kolač od jagoda zahtjeva samo desetak minuta za pripremu i tridesetak minuta za pečenje.

Na Plešivici uz pjenušac i jagode i ove 2002.

Neki ju zovu „Naša mala Toskana“ jer je Plešivica, jugoistočni dio Samoborskog gorja, satkana od velikih i malih brda, uskih vinskih cestica, prekrasnih krajolika i, dakako, vinograda

Desert bez šećera sjajne su kuglice s kuminom i korijanderom

Ovaj vrlo ukusan recept, za desert bez šećera, dolazi nam iz Libije te je lagan za pripravljanje, a samo da znate da se kuglice s kuminom i korijanderom mogu poslužiti i kao glavno jelo ili kao vrlo ukusan prilog.

Tajlandski škampi recept su koji ćete obožavati

Pikantno istočnjačko jelo i recept za škampe ovaj nam puta dolazi s predivnog Tajlanda, koji mnogi zovu raj na zemlji.

Domaći pekmez od jagoda prava je poslalstica

Jedna od proljetno-ljetnih domaćih atrakcija koju biste samostalno mogli pripremiti u kuhinji vlastitog doma je domaći pekmez od jagoda.

U slavonskim vinogradima predstavljena nova vina branda Enosophia

Uz razgledavanje novih vinskih podruma, posjet vinogradima i slavonske delicije, u Feričancima su predstavljena nova vina vinarije Enosophia.

Uje Oil Bar desetim rođendanom otvara novo poglavlje

Splitska gastro institucija oduvijek podiže ljestvicu, a noviteti na lokaciji u Dominisovoj ulici osiguravaju uživanje u vrhunskoj spizi svim čulima.

Zagorje uživalo u mjehurićima na pjenušavom doručku kod Kote!

Vinarija Kota ugostila je ljubitelje pjenušavih vina i prijatelje vinare na 3. pjenušavom zagorskom doručku.

Uz ove trikove napravite savršen talijanski cappuccino

Uz ovih nekoliko malih savjeta u svom ćete domu moći napraviti savršen mirisni talijanski cappuccino!

Renomirani chef Orhan Cakiroglu nova je zvijezda restorana Matsunoki

Restoran Matsunoki, smješten u nagrađivanom lošinjskom hotelu Bellevue, dobio je novog vrhunskog chefa – Orhana Cakiroglua.