Predlažemo vam elegantan i lagan recept za pripremu semifredda od kave pripremljenog s espressom: Parfait od kave.
Unesite mirisni jesenski meni u vašu kuhinju koji oduševljava već pri prvom zalogaju, a specijalitet Rib eye kod mnogih od nas izaziva zazubice ….
Salata je uvijek odličan izbor, bilo kao glavno jelo bilo kao prilog, no ova od gambera s muštardom za koju vam recept daje chef David Skoko posebno će vas oduševiti.
Sjećate li se mirisa dunja s bakinog ormara?
Savršen obrok i savršen zalogaj najbitniji su kada okusimo ono što smo pripremali.
Jesenska poslastica za koju mnogi od vas možda nisu ni čuli zove se pretepeni grah. U narodnom okruženju može se čuti i naziv „grah s mlijekom“, a tipični je specijalitet međimurskog kraja.
Ljubitelji divljači bit će oduševljeni receptom koji im donosi majstor kuhinje chef Ivan Martinović, a to je meso jelena s nadaleko poznatim ličkim krumpirom i vrganjima u sočnom madeira umaku.
Za sve koji vole divljač ovaj recept će biti pravi užitak, a donosimo ga iz srca Like, upravo tamo gdje ga jako dobro spremaju.
Proljetni užitak! Isprobajte jednostavan i ukusan i zdravi tart od lisnatog tijesta, svježih jagoda i banana te laganom kremom od sira!
Poželjeli ste ispeći savršeno sočno meso, a niste baš “majstor” od roštilja.