Izuzetno ukusno predjelo ili glavno jelo, ovaj rižoto sa škampima i školjkama jednostavan je za pripremu, a savršeno je jelo za sve ljubitelje morskih okusa.
Najveći kršćanski blagdan Uskrs dolazi u proljetno obojane dane i simbolizira obnovu i novo rođenje koje se slavi uz bogatu uskršnju trpezu, ponajviše ukusno pripremljenu janjetinu.
Dobro poznati burgeri, salate, tortilje i good bowls-i uskoro u pojačanom i osvježenom izdanju.
Napravite prema jednostavnom receptu grupit, tipično jelo od teletine bogatog talijanskog okusa, jelo koje nam dolazi iz milanske kuhinje.
Puslice su sitni kolačići koji oduševljavaju svojim okusom svačije nepce, a savršeno su jednostavne za pripremu.
Tradicionalna talijanska pita rado je viđena delicija na blagdanskom uskrsnom stolu, a kako su Talijani poznati gurmani donosimo vam recept koji će vas oduševiti.
Fritata ili kako je negdje nazivaju fritaja sljubljuje jaja i šparoge, a uz toplu palentu pruža savršen užitak za nepca.
Morski specijaliteti nezaobilazni su dio uskrsnih blagdana i uskršnjeg stola na Veliki petak zato će vam ovaj recept s grdobinom, toliko cijenjenom ribom, biti prava poslastica vaše blagdanske trpeze.
Sljubljivanje hrane i vina ima uistinu mnogo kombinacija, one tradicionalne i dobro znane, ali sve više uz te tradicionalne volimo i pjenušave „mjehuriće“ tj. pjenušava vina koja su sve više zastupljena uz gastronomske delicije.
Spremite u svom domu fantastičnu grdobinu s narančom, posebno ukusan specijalitet s ovom cijenjenom ribom.